Arg!

Politik har sällan fångat mitt intresse,men de senaste månderna har detta RADIKALT förändrats!

Vissa hävdar att det aldrig funnits invandring till Sverige i den här skalan innan 90-talet, men får jag tillägga:
Det har väl för helvete ALLTID funnits invandring till Sverige, eller? Vår drottning är Tyska, nästan alla våra gamla kungar är fransmän från början. Vilket otroligt korkat uttalande. Som det är i Sverige nu har det varit i en herrans massa år, det är bara att nu ligger vi risigt till ekonomiskt och jobbmässigt, och vilka skyller vi på då? De ansvariga? Nej, vi tar invandrarna, de sexgalna våldtäcktsmännen som kallar sig muslimer, det låter ju MYCJKET bättre. Jävla pissland, och det beror ENBART på Svenskarna själva. Att INGEN verkar förstå, jag fattar inte. JAG tänker bekämpa dem överallt, gör det DU med!!!


Tack för den här gången :)

                                    Jodaaaaa

Kommentarer
Postat av: Achmed

"Media svämmas just nu över av grova övertramp där ni konsekvent kallas både rasister och framlingsfientliga. Står SD för rasism?



-SD har varit väldigt tydliga att vi är för en öppen svenskhet, d.v.s. det handlar om att anpassa sig till Sverige och därmed på sikt bli svensk. Det innebär att alla, oavsett hudfärg eller hårfärg och så vidare, kan bli svenska. Vi har flera företrädare med utländsk bakgrund, t.ex. från Iran, f.d. Jugoslavien och Filippinerna som med all önskvärd tydlighet visar att sådana anklagelser mot oss faller platt.

Kent Ekeroth (SD)"



Det är ingen som har sagt att SD vill kasta ut invandrarna som är här nu, de vill bara minska den framtida invandringen och ha en ansvarsfull invandrarpolitik i nivå med EU:s rekomendationer och självklart ta emot riktiga flyktingar. Tyvär så spyr massmedia ut lögn efter lögn och folk sväljer detta utan att vara kritiska. Igår blev en kille knivskuren för att de trodde att han var med i SD, detta är resultatet av medias skitsnack om att de är nazister, rasister och Allah vet vad. Har aldrig röstat på SD förr men kommer garanterat att göra det nästa gång om detta fortsätter. Sverige är inget demokratiskt land längre, liknar mer nazityskland på 30 -talet när man inte fick tycka som man ville. Ska de övriga partierna i sveriges riksdag inte diskutera med SD så bör de ju även sluta diskutera med t ex Finland och Danmark då de har en mer ansvarsfull invandrarpolitik, för att inte tala om Frankrike, ditt bör vi ju äns inte sälja resor till så som de beter sig. /En demokrat

2010-09-21 @ 15:08:53
Postat av: josefin

Håller med. Tycker det är idiotiskt att tro att det egentligen finns något ÄKTA SVENSKT. Det finns det ju inte. Vi som älskar tacos, inte fan är tacosen svensk. Vi som älskar att åka utomlands, liksom HALLÅÅÅÅÅ... Visst, det enda positiva med SD är att de lyfter upp integrations- och segretionsfrågan till ytan och får oss andra att inse hur viktig den är. Och vi kan faktiskt inte ta in hur många som helst.

2010-09-22 @ 16:53:53
URL: http://sameoldstories.blogg.se/
Postat av: nichole86@soclog

ja de klart!

2010-11-25 @ 13:28:21
URL: http://nichole86.soclog.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0